Home Calatorie Vacanţă de miliardar

Vacanţă de miliardar

by Ioana Popescu

Croaţia, zonele rurale din Irlanda, India şi Costa Rica sunt doar trei destinaţii de vacanţă preferate de miliardari precum Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, Bill Gates sau Spielberg, conform unui top realizat de revista Forbes.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, vacanţă în Pune, India

Cel mai tânăr miliardar din lume, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a fost la începutul anului în India, într-o vacanţă de o săptămână, cu ocazia nunţii unui prieten. El a postat pe pagina sa de Facebook o imagine sub care scria: „Voi fi prezent la nunta unui bun prieten şi vreau să vizitez câteva oraşe cât sunt aici”. Mesajul a fost rapid vizualizat de fani: 2.800 de persoane au bifat iconiţa de „like this”.Tânărul de 25 de ani a fost văzut vizitând Osho International Meditation Resort din oraşul Pune.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, şi-a petrecut anul trecut vacanţa împreună cu familia la Skradin, o cetate medievală din secolul al XIII-lea din Croaţia. Reprezentaţii oficiului de turism al oraşului au declarat că aceştia au sosit la bordul unui mega-iaht şi au vizitat Parcul Naţional Krka şi cascada Skradinsk. Familia Gates s-a plimbat pe străzile micului oraş, oprindu-se şi la restaurantele locale.

Patronul echipei de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, a fost văzut petrecându-şi vacanţa în Costa Rica, sosind fie cu mega-iahtul său, fie călătorind prin ţară cu Hummer-ul.

Regizorul Steven Spielberg a ales o destinaţie mai puţin vizitată de celebrităţi, optând pentru o vacanţă în zonele rurale din Irlanda. El a facut anul trecut o călătorie împreună cu soţia lui, Kate Capshaw, prin regiunile celtice, care a inclus cazare în casele ţărăneşti din satul Ballyvaughan, excursii şi drumeţii prin regiunea stâncoasă Burren.

Ioana Popescu

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.