Home Politica Ludovic Orban, Forța Dreptei: Guvernul PSD-PNL va pune poveri suplimentare pe cetățeni, pentru a acoperi o gaură din bugetul țării creată de propria lor incompetență

Ludovic Orban, Forța Dreptei: Guvernul PSD-PNL va pune poveri suplimentare pe cetățeni, pentru a acoperi o gaură din bugetul țării creată de propria lor incompetență

by George Avram

Deputatul Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a acuzat PSD și PNL că sunt niște habarniști care riscă să arunce țara în recesiune, în contextul în care Guvernul Ciolacu se pregătește să crească taxele și impozitele.

Orban a declarat la B1 TV că guvernul PSD-PNL va pune poveri suplimentare pe cetățeni, pentru a acoperi o gaură din bugetul țării creată de propria lor incompetență.

Fostul premier a mai spus că, în loc să crească taxele, PSD și PNL „trebuie să-și dea afară toți sinecuriștii politici pe care i-au angajat” în funcții publice.

El a spus că desființarea unor posturi neocupate este „o bășcălie: „Își bat joc de oameni, încearcă să-i păcălească pe oameni. Asta fac, de fapt, Ciolacu și PSD, mereu încearcă să-i păcălească pe oameni. Cum faci economie când tu desființezi niște posturi neocupate??? (…) Că nu se plătește niciun salariu, deci nu se cheltuiește niciun leu.(…) De altfel, această gogomănie cu ”desființăm 200.000 de locuri de muncă care, de fapt, nu sunt ocupate” e, de fapt, o dublare a unei măsuri care a fost deja adoptată prin OUG, prin care s-au oprit angajările din sectorul public.

În acest sens, Forța Dreptei a depus un proiect de lege pentru desființarea Ministerului Familiei: „Angajații Ministerului Familiei taie frunză la câini, au fost anagajați și nu fac nimic, au fost angajați și nu fac nimic”.

Totodată, Ludovic Orban spune că partidul pe care l-a condus a ajuns o copie a PSD.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.