Home Actualitate A murit Sinead O’Connor. Cântăreața celebră pentru melodia „Nothing Compares 2 U” avea 56 de ani

A murit Sinead O’Connor. Cântăreața celebră pentru melodia „Nothing Compares 2 U” avea 56 de ani

by George Avram

Sinead O’Connor, legendă a muzicii irlandeze, a murit, marţi, la vârsta de 56 de ani. Într-o declarație, familia cântăreței a spus: „Cu mare tristețe anunțăm trecerea în neființă a iubitului nostru Sinéad.

„Familia și prietenii ei sunt devastați și au cerut intimitate în acest moment foarte dificil”, potrivit BBC. 

Cântăreaţa irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, datorită coverului său sfâşietor al piesei „Nothing Compares 2 U” a lui Prince.

Mamă a patru copii, Sinead O’Connor a trecut în urmă cu un an şi jumătate prin decesul fiului ei Shane, în vârstă de 17 ani, care s-a sinucis în ianuarie 2022, după ce a fugit din clinica unde era sub supraveghere pentru tentative de suicid.

În ultimul ei Tweet, O’Connor a postat o fotografie cu Shane şi a spus: „De atunci trăiesc ca o creatură nocturnă, ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el”.

Cine a fost Sinead O’Connor

Născută pe 8 decembrie 1966 în Dublin, Irlanda, Sinead O’Connor a devenit cunoscută în anii `80. În anul 1990 a lansat hit-ul „Nothing Compares 2 U”, care i-a adus faima și recunoașterea la nivel mondial. Piesa a fost un hit și a câștigat multiple premii, inclusiv patru nominalizări la premiile Grammy.

Sinead O’Connor s-a remarcat nu doar prin vocea sa puternică și emoțională, dar și prin poziția sa față de anumite subiecte sociale și politice. Ea a fost implicată în activități de protest și activism, fiind o voce puternică pentru drepturile femeilor . A scris cărți șia jucat în filme.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.