Home Film Preşedintele Barack Obama, fan al Serialului “House of Cards – Culisele puterii”: “Maine este House of Cards. Nu-mi dezvaluiti nimic, va rog!”

Preşedintele Barack Obama, fan al Serialului “House of Cards – Culisele puterii”: “Maine este House of Cards. Nu-mi dezvaluiti nimic, va rog!”

by Ana Barb

Presedintele american, Barack Obama, a tinut, la sfârșitul săptămânii trecute, sa impartaseasca pe Twitter celor 41 de milioane de followeri ai sai una dintre “placerile sale vinovate”: asteapta cu sufletul la gura lansarea celui de-al doilea sezon din thrillerul politic “House of Cards – Culisele puterii”, serialul care s-a aflat pe scena laureatilor la ultima editie a Globurilor de Aur si care si-a castigat fani in toata lumea.

“Maine este House of Cards. Nu-mi dezvaluiti nimic, va rog!”, a comentat presedintele american via Twitter chiar in preziua lansarii celui de-al doilea sezon al serialului in Statele Unite.

“House of Cards” – serialul care reinventeaza industria entertainmentului

“House of Cards – Culisele puterii” nu inseamna insa numai un scenariu care da dependenta si nici chiar jocul stralucit al protagonistilor Kevin Spacey si Robin Wright (castigatoare a unui Glob de Aur anul acesta pentru performanta din serial), ci si un nou model de business.

Producatorii serialului au crezut insa ca lansarea acestui serial online si posibilitatea de a fi vizionat pe orice suport gen laptop sau PC, pe aplicatii dedicate de iPad, iPhone, Android sau Smart TV reprezinta viitorul. Si House of Cards a confirmat atat la festivitatea de premiere a Globurilor de Aur, cat si din punct de vedere financiar.

Cu un cost de aproximativ 4 milioane de dolari pentru un singur episod.

Serialul, care s-a filmat in Baltimore, a reprezentat si o mina de aur pentru comunitatea locala. Un aport de 140 de milioane de dolari la bugetul local, peste 2000 de locuri de munca nou create si tot atatea firme din Maryland care au avut oportunitati de afaceri datorita filmarilor la acest serial l-au facut pe guvernatorul acestui stat sa nu stea cu mainile in san.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.