Home Film O româncă de 17 ani, vedetă la Hollywood

O româncă de 17 ani, vedetă la Hollywood

by Ioana Popescu

O româncă de 17 ani este noua Hannah Montana a Hollywood-ului. Oana Grigoruţ, Gregory pentru americani,  a lăsat satul natal de lângă Negreşti-Oaş pentru Chicago, conform antena3.ro.

Acum joacă într-unul dintre cele mai vizionate seriale Disney şi are fani în peste 20 de ţări ale lumii. Când nu filmează se întoarce cu drag în România.

Pentru rudele şi prietenii ei de aici, e Oana Grigoruţ. Peste Ocean, însă, în studiourile Disney, este Oana Gregory. Are propria cabină de machiaj, iar numele ei e peste tot. Pe afişe, pe rulotele de producţie, pe scaunele din platourile de filmare.

Drumul Oanei spre tărâmul făgăduinţei a început acum mai bine de un deceniu, când familia fetei a lăsat în urmă viaţa de până atunci din România şi a plecat la Chicago. Câţiva ani mai târziu, Oana semna deja primele contracte de publicitate.

În 2006, Oana a câştigat un concurs pentru tinere talente în urma căruia a fost numită „actriţa anului”.

Patru ani mai târziu, românca de lângă Negreşti-Oaş era pe afişul unui serial de succes din America. Oana a devenit Amanda, eroina seriei pentru adolescenţi, cu fani în peste 20 de ţări. Pentru ea, scenariştii au acceptat chiar scurte replici în limba română.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.