Home Politica Ludovic Orban: Forța Dreptei respinge categoric creșterile de taxe propuse de premierul Ciolacu

Ludovic Orban: Forța Dreptei respinge categoric creșterile de taxe propuse de premierul Ciolacu

by George Avram

Deputatul Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a declarat că PSD și PNL nu au făcut nicio reformă în cei doi ani de când sunt la Palatul Victoria, doar  certuri și bulibășeală . Orban a declarat la B1 că Forța Dreptei respinge categoric creșterile de taxe propuse de premierul Ciolacu (PSD).

Orban: PSD și PNL nu au făcut nimic

„Această coaliție e la putere de aproape doi ani. În cei doi ani au guvernat foarte prost, nu au reușit să facă nicio reformă substanțială, au întârziat grav absorbția de fonduri eruopene, atât prin fondurile din exercițiile bugetare, cât și prin PNRR, au pierdut clar meciul cu inflația, puterea de cumpărare a cetățenilor a scăzut de când sunt la putere PSD și PNL împreună.

Circul politic de azi practic face rău României. Să ne aducem aminte că gaura bugetară de 20 de miliarde afost anunțată public prima oară pe 5 aprilie. Au trecut patru luni de atunci, de când ministru Finanțelor de la PSD, Câciu, anunța gaura bugetară la 3 luni de la elaborarea bugetului.

De atunci nu s-a întâmplat nimic. Guvernul nu a fost capabil să ia nicio măsură, asistăm doar la o cursă a declarațiilor belicoase în interiorul coaliției, dar aceste declarații nu oferă nicio soluție”, a declarat liderul partidului Forța Dreptei.

Orban: Forța Dreptei respinge categoric creșterile de taxe și impozite

Ludovic Orban a mai afirmat că PSD-iștii și PNL-iștii nu joacă teatru, ci chiar se ceartă, numai că se ceartă pentru că nici unii, nici alții nu au soluții. El a mai spus că partidul pe care-l conduce respinge categoric creșterile de taxe.

„Opinia mea e că chiar se ceartă, dar se ceartă pentru că niciunul nu știe ce trebuie făcut, niciunul nu are o soluție, iar această bulibășeală, brambureală din actul de guvernare are efecte extrem de grave asupra funcționării economiei, investițiilor, modului în care mediul de afaceri privește guvernarea și potențiaii investitori care vor să investească în România privesc România.

În afară de circ și declarații, actuala guvernare nu a oferit nicio soluție, iar dintre soluțiile prezentate noi, cei din Forța Dreptei, respingem categoric creșterile de taxe, impozite și contribuții, soluție la care coaliția a apelat și vara trecută prin Ordonanța 16, cu efecte negative asupra economiei și rezultate aproape zero în ce privește colectarea la bugetul de stat”, a mai declarat Ludovic Orban.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.