Home Media Înşelătoria online care folosește imaginea Andreei Esca. Reacția oficială a prezentatoarei Știrilor PRO TV

Înşelătoria online care folosește imaginea Andreei Esca. Reacția oficială a prezentatoarei Știrilor PRO TV

by I. B.

Andreea Esca și PRO TV reacționează după ce imaginea ziaristei a fost folosită fără acordul ei, în mod tendențios, pentru a păcăli vigilența românilor care cred în îmbogățirea peste noapte. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a intervenit pentru a clarifica zvonurile apărute în spațiul public.

„Persoane necunoscute au clonat prima pagină a site-ului PROTVPLUS.RO și au publicat un interviu închipuit, realizat cu Andreea Esca. În așa-zisul interviu, prezentatoarea Știrilor PRO TV promovează o platformă financiară care promite venituri consistente cu o investiție inițială de doar 250 de euro!, se arată într-o știre a postului TV

Andreea Esca combate vehement implicarea în această scamatorie online și susține că imaginea ei este folosită tendențios și ilegal pentru a induce în eroare oamenii.

În interviul care nu a avut niciodată loc se mai arată că reprezentanții Băncii Naționale ar fi intervenit ca să oprească transmisiunea în direct, pentru a proteja sistemul bancar din România.

„Toată nebunia acestor fake news a ajuns la mine foarte ciudat. Acum câțiva ani, când o artistă foarte cunoscută și dragă mie, o doamnă inteligentă, de peste 70 de ani, m-a sunat să mă întrebe de unde poate cumpăra nu știu ce chestie de slăbit pe care a văzut că o promovez. Nu înțelegeam despre ce vorbește, mai ales că eu nu am luat nimic de slăbit vreodată și nici nu am recomandat vreodată așa ceva. Mi-a povestit că a citit pe net și mi-a trimis link-ul.

Nu mi-a venit să cred că există oameni care se pot ocupa cu asemenea înșelătorii, în care foloseau nu numai imaginea mea, dar și a postului de televiziune, cu un interviu fals, cu poze… ceva incredibil. Sunt atât de bine construite aceste minciuni încât pot cădea ușor în capcană chiar și oameni educați. Au urmat nenumărate asemenea scam-uri pentru produse sau, pur și simplu, pe subiecte ciudate.

Mie mi se par niște aberații pe care nu le poate crede cineva care te urmărește de 30 de ani, dar repet, sunt foarte atent construite. Nu pot decât să sper că cineva care se pricepe va pune capăt într-o zi acestor abuzuri și îi rog pe cei care mă urmăresc, care citesc informații despre și cu mine, să se asigure că sursele folosite sunt reale. Sau mai simplu, să mă urmărească pe rețelele sociale personale și pe site-urile oficiale ale PRO TV, a spus Andreea Esca, potrivit PROTV.

Sursa: Pro TV

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.