Home Opinion Doru Braia, gânduri din Germania: Nici măcar Constantinescu nu i-a trădat pe susținătorii lui (țărăniştii) aşa cum îi trădează Iohannis pe cei peste 6 milioane de oameni care i-au acordat votul

Doru Braia, gânduri din Germania: Nici măcar Constantinescu nu i-a trădat pe susținătorii lui (țărăniştii) aşa cum îi trădează Iohannis pe cei peste 6 milioane de oameni care i-au acordat votul

by Doru Braia
  • Spune CIOLACU că românii ar fi „tratați ca sclavi în Europa”! Dacă ar fi aşa, l-aş întreba pe noul prim-ministru, pentru ce, pe lângă cei vreo 6 miloane deja plecați, românii continuă să plece spre Vest (niciunul spre Est) şi de ce dintre aceia plecați nu prea se înghesuie nimeni să se întoarcă?! De „binele” pe care el şi partidul lui l-au asigurat românilor?!
  • Am tot aşteptat de la inteligenții neamului să observe, dar constat că nimeni nu a remarcat faptul că toate guvernările postdecembriste au funcționat şi continuă să funcționeze precum guvernările antedecembriste. De la „bucătăria” internă şi până la aplicarea deciziilor politice totul decurge parcă nici n-ar fi avut loc o schimbare de regim. Acelaşi fel de a lua decizii, aceeaşi încazarmare la decizia „şefului” şi aceeaşi aroganță în fața structurilor subalterne… Degeaba vor tot fi schimbați prim-miniştri şi miniştri, dacă nu se va schimba felul de a guverna!
  • Nici măcar Constantinescu nu i-a trădat pe susținătorii lui (țărăniştii) aşa cum îi trădează Iohannis pe cei peste 6 milioane de oameni care i-au acordat votul chiar şi de două ori… „PSD nu trebuie să mai revină niciodată la guvernare, pentru a fi salvată România!” – spunea odată Preşedintele, iar astăzi a uns Prim-ministru un pesedist!

NR. Doru Braia, jurnalist militant pentru Drepturile Omului înainte de 1989, a fost primit în audiență de Papa Ioan Paul al II-lea, Ronald Reagan, Helmut Kohl și Francois Mitterand,  o voce importantă a exilului românesc. În acest moment trăiește în Germania.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.