Home Politica Marcel Ciolacu și-a modificat CV-ul: „După ce m-am plictisit să fac afaceri, mi-am terminat studiile”

Marcel Ciolacu și-a modificat CV-ul: „După ce m-am plictisit să fac afaceri, mi-am terminat studiile”

by George Avram

CV-ul lui Marcel Ciolacu este mai mult decât controversat, și în ceea ce privește studiile, dar și primele locuri de muncă și modul în care a făcut avere. Ciolacu a revenit cu precizări după ce în presă au apărut informații despre studiile întârziate spunând că mai întâi s-a căsătorit și a făcut afaceri, mai apoi s-a apucat de școală . El nu a lămurit însă suspiciunile privind studiile postuniversitare, potrivit CV-ului, fără a fi avut licența.

O analiză G4Media.ro indică faptul că liderul PSD s-a înscris la studii postuniversitare în 2003 înainte de a obține diploma de licență în 2004, document obținut la o distanță de nouă ani de la absolvirea unei facultăți private, autorizată provizoriu.

Marcel Ciolacu și-a modificat CV-ul în care acum nu mai apare că a făcut studii postuniversitare între 2003 și 2004, fiind menționat doar anul 2004.

După votul de învestitură, Marcel Ciolacu le-a spus jurnaliștilor că decizia privind finalizarea studiilor i-a aparținut și a avut în vedere prioritățile familiale.

Ce a spus Ciolacu:

  • „Ce vă pot spune foarte clar, nu am furat niciodată, nu am fost acuzat, nu am fost chemat niciodată la DNA, am avut plângeri şi am primit aceste clasări şi cred că o să mai primesc mult timp. Nu am făcut ceva de care să îmi fie ruşine mie, familiei sau părinţilor mei, niciodată. Nu am făcut nimic rău împotriva nimănui şi mi-am asumat toată viaţa tot ceea ce am făcut.
  • În ceea ce priveşte când am dat examenul a ţinut de decizia mea şi a familiei mele. Am terminat liceul, mi-am luat Bacalaureatul, nu e niciun fel de problemă, am dat la Facultatea de drept şi nu am intrat. Pe vremea mea, m-am dus în armată, unde am făcut întâi la munci agricole vreo două trei luni. A venit Revoluţia, au venit alte priorităţi, m-am căsătorit. În acel moment, tatăl meu a fost un om care a câştigat suficienţi bani, pentru că a fost pilot militar, dar a ieşit la pensie. Noi suntem toţi trei fraţi, între timp fraţii mei se căsătoriseră înainte, apăruseră nepoţii. Nu am cerut niciodată bani de la părinţii mei şi am mers către zona privată.
  • După ce am cumpărat toată concurența, după 7 ani, a apărut copilul și ne-am luat un apartament cu două camere pe strada Viitorului și ne-am închis balconul, m-am hotărât că m-am plictisit să fac afaceri. Mi-am terminat studiile, am intrat în administrația locală, am devenit prefect interimar, am pierdut alegerile, am devenit viceprimar, am condus cea mai mare companie municipală. Acesta e marele secret, marile lucruri ascunse. Deciziile mi le asum. Am luat nota 9 la licență. La doctorat am fost exmatriculat. E singurul lucru neterminat din viața mea”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.