Home Politica Ciolacu amenință cu demisia din funcția de premier dacă PNL nu susține pachetul fiscal: Îmi pun mandatul pe masă și mergem la alegeri

Ciolacu amenință cu demisia din funcția de premier dacă PNL nu susține pachetul fiscal: Îmi pun mandatul pe masă și mergem la alegeri

by George Avram

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că dacă PNL nu va susține pachetul de măsuri fiscale și de reformă a statului își va depune mandatul de premier.

”Dacă liberalii nu înțeleg situația și ce e în joc, eu îmi pun mandatul pe masă și mergem la alegeri. Am și eu răbdarea mea. Jocul e peste capul lui Ciolacu și al lui Ciucă, ce se joacă în acest moment regional”, a spus Ciolacu la Aleph News.

Marcel Ciolacu a mai declarat că România va avea un deficit de 6,2% din PIB în acest an (mult peste ținta asumată) și va pierde fondurile UE dacă nu adoptă măsuri urgente.

El a amenințat că dacă PNL nu susține pachetul de reforme în administrație și de eliminare a facilităților fiscale va demisiona din funcția de premier și va încerca declanșarea alegerilor anticipate. Desigur, Marcel Ciolacu știe că nu pot fi organizate alegeri anticipate dacă nu dorește și PNL, ar fi o premiră în politica românească să se întâmple acest lucru.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.