Home Media Rareș Bogdan, despre intrarea sa în politică

Rareș Bogdan, despre intrarea sa în politică

by I. B.
Rareș Bogdan a fost întrebat, la interviurile DC News Live, dacă vrea să intre în politică.

„În actualele partide nu m-aș înscrie! Nu cred că mai au viitor. Din păcate, PNL este incoerent. Dacă Dacian Cioloș intra în PNL, acest partid poate scotea peste 30% la alegeri. În condițiile date… PNL s-a prăbușit pur și simplu. Continuă să fie incoerent, continuă să-și caute liderii. Pe de altă parte, USR este una dintre cele mai mari dezamăgiri postdecembriste pentru oamenii din zona dreptei deoarece s-a arătat ca o construcție făcută la întâmplare, cu idei frumoase, dar fără coerență organizatorică”, a spus Rareș Bogdan la interviurile DC News Live.

You may also like

1 comment

dumitru rizoaica 3 mai 2017 - 00:53

In data de 02-05-2017 am adresat o SCRISOARE DESCHISA primilor 4 (patru) demnitari ai Romaniei, Iohannis, Tariceanu, Dragnea si Grindeanu, constituita din 4 file A4, dintre care o fila este Scrisoarea propriu-zisa, plus trei file anexe.

La Palatul Cotroceni a fost inregistrata cu Nr.9045/02-05-2017!

Prin aceasta Scrisoare le solicit celor patru demnitari sa aleaga intre juramantul actual si juramantul implcativ, pe acela pe care fiecare dintre ei il considera mai benefic pentru romani si Romania, din punctul de vedere al efectelor juramantului asupra comportamentelor si acuratetii actiunilor din angrenajul social al celor ce si le asuma!

Scrisorile sunt prezentate integral (4 file), in postarile „fixate” in Grupurile publice „Asociatia Romanilor Patrioti” si „Alianta Anti-Mafia”, de pe Facebook si difera intre ele doar intr-o pagina din FILA 3.

Cateva fraze din Scrisoarea propriu-zisa:

„”Deci, nu ANTIDOTUL la neincredere a lipsit Romaniei (in ultimii 24 de ani), ci conducatorii patrioti si responsabili care sa fie interesati sa aleaga si sa promoveze ceea ce este mai bun pentru romani si Romania!””

„”Caci intr-o Romanie a “lucrului bine facut” – pe bune – nu ar mai fi posibil ca Presedintele Romaniei sa nu aleaga ce crede el ca este mai bun pentru romani si Romania, timp de ..27 de luni, asa cum s-a intamplat cu Scrisoarea Nr.20.304/23-12-2014, adresata Presedintelui Klaus Iohannis!””

Acum vom vedea cat de interesati sunt de romani si de Romania, fiecare dintre acesti patru demnitari!

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.