Home Justitie STENOGRAME HALUCINANTE.Judecătorul Stan Mustaţă, acuzat de procurorii de DNA că aranja dosare în WC-ul casei conspirative şi trăgea apa să nu poată fi interceptat

STENOGRAME HALUCINANTE.Judecătorul Stan Mustaţă, acuzat de procurorii de DNA că aranja dosare în WC-ul casei conspirative şi trăgea apa să nu poată fi interceptat

by George Avram

Judecătorul Stan Mustaţă, arestat marţi pentru 30 de zile,se întâlnea în apartamentul din Colentina unde negocia tarfele pentru anumite dosare, spun procurorii.

Acesta îndepărta telefoanele mobile din locuinţa în care discuta cu prietenul său Ion Boraciu  pentru a nu putea fi interceptat. Judecătorul a avut chiar ideea de a purta aceste discuţii în WC-ul locuinţei, timp în care trăgea apa de la toaletă sau dădea drumul la apa de la robinet, potrivit referatului procurorilor DNA.

Iată  câteva stenograme din dosarul procurorilor.

7 aprilie 2014

”In convorbirea purtata in mediul ambiental la 07.04.2004, MUSTATA Stan a adus in discutie dosarul penal al condamnatului STOICA Mihai, zis “MEME”, precizand ca, desi i-a admis in principiu contestatia in anulare, totusi, pe fond, va respinge cererea: “Si la MEME? la MEME? Nelu, Nelu, la MEME? I-am admis in principiu, ca se admite. Pana pe 16, spune-i: ‘Ba, ti-am zis ca de admis in principiu, ma obliga legea, da’ mai departe o … [cuvant obscen]… . Pe lege, … [neinteligibil]… , sa fiu al dracu’”.

”In momentul cand inculpatul BORACIU Ion l-a intrebat daca totusi mai putea sa rezolve cererea, in sensul de a pronunta o solutie favorabila: “Nu mai poti s-o rezolvi?”, MUSTATA Stan a lasat sa se inteleaga ca ar putea pronunta hotararea la termenul din 16 aprilie 2014: “Ba da. Pe 16″”. (Nota redacției: Probabil ca e vorba de 16 mai, nu de 16 aprilie).

”BORACIU Ion i-a adus la cunostinta ca STOICA Mihai credea ca hotararea favorabila era intemeiata: “Nu vrea, ca zice ca pe bune iese si… “, ceea ce l-a enervat pe judecator: “Fir-ar mama ei a dracu’! Baga-si-ar … [cuvant obscen]…  in mama ei!”.”

28 aprilie 2014

”Subiectul a fost reluat si cu ocazia convorbirii din data de 28.04.2014, cand la intrebarea inculpatului BORACIU Ion: “Ce ai facut cu MEME? Mai poti sa faci ceva cu MEME?”, inculpatul MUSTATA Stan a raspuns afirmativ, conditionand actul de justitie de remiterea, cu titlu de mita, a unei sume de bani, fara a preciza valuta: “Cincizeci, patruzeci, treizeci. Sub treizeci da-l in … [cuvant obscen]… “.”

”MUSTATA Stan a afirmat ca poate sa dispuna o solutie favorabila – punere in libertate sau scaderea pedepsei –  in schimbul unei sume de bani pe care initial nu a precizat-o, prilej cu judecatorul a comentat faptul ca STOICA Mihai are bani si ca are multi avocati. Ulterior, cu prilejul discutiei din data de 28.04.2014, MUSTATA Stan a precizat ca suma de bani pe care ar fi putut sa o plateasca STOICA Mihai, in schimbul solutiei favorabile, putea sa fie de 500 de milioane lei vechi sau chiar 400 de milioane, insa nu mai putin de 300 milioane”.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.