Home Stiri principale RISE PROJECT: Liviu Dragnea- milionul dispărut. Peste un milion de euro, atât a încasat Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți

RISE PROJECT: Liviu Dragnea- milionul dispărut. Peste un milion de euro, atât a încasat Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți

by S. C.

inchide

foto RISE PROJECT

Rise Project  investigează  cum „și-a construit Dragnea puterea politică și economică”. Pornind de la sinuciderea în 2015, într-un avion, a patronului Regiotrans, milionarul Costel Comana.

Banii din Brazilia s-au facut în România a descoperit RISE PROJECT . Peste un milion de euro, atât a încasat Liviu Dragnea din vânzarea a șase proprietăți de la mare, la munte dar și în lunca Dunării, dar apoi banii au dispărut din declarațiile de avere ale  lui Dragnea.

Cumpărătorul secret a fost Costel Comana, un afacerist care a păgubit statul cu sute de milioane de euro și apoi s-a sinucis într-un avion, în drum spre Costa Rica.

Pe persoană fizică, Dragnea a încasat ultima tranșă de bani de la Comana cu trei zile înainte ca CFR să dubleze afacerile lui Costel Comana,  printr-un contract parafat de Dragnea. Site-ul Rise Project  scrie  că Dragnea și Comana au fost colegi de cămin în facultate.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.