Premierul Victor Ponta a fost huiduit copios la finala turneului de la Bucuresti, in momentul in care numele sau a fost pronuntat de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Oficialul FRT explica  motivul pentru care i-a multumit public lui Victor Ponta la finalul meciului Simona Halep – Roberta Vinci.

„I-am multumit premierului Victor Ponta pentru ca fara sustinerea Guvernului, nu am fi avut aceasta competitie! Asa cum am incercat sa prezint si la festivitatea de premiere, pentru organizarea acestui turneu, a fost nevoie de un raspuns de pe o zi pe alta. Am fost sunat de proprietarul licentei (Jeno Marky), care mi-a propus sa preluam acest turneu. Mi-a cerut un raspuns intr-o saptamana. O saptamana este foarte putin pentru a putea strange banii. Nu eram siguri ca vom putea mobiliza suficient de repede partenerii, sponsorii, pentru a-i putea da raspunsul proprietarului in timpul solicitat si pentru a asigura banii de start ai competitiei”, a spus Cosac pentru ProSport.

Cosac spune ca nu intelege de ce toti politicienii au o imagine negativa.

„Au fost 100 de insi care au o problema cu politica, care cred ca daca se implica Guvernul si Ministerul Tineretului si Sportului este o greseala… 100 sau 1.000 de oameni din tribuna au o problema cu un om politic… Din pacate, se pare ca toti politicienii sunt interpretati poate gresit si toti sunt tratati in acelasi mod… Sa ne amintim ca si doamna Udrea a primit acelasi tip de reactie (n. la gala de box „Campion pentru Romania”, organizata pentru meciul de aparare a titlului mondial a lui Lucian Bute). Nici nu pot remedia aceasta situatie, dar de fapt, nici nu este problema noastra. Dumneavoastra ce ati fi preferat pana la urma – sa aveti o problema cu acesti fani, sau sa nu avem deloc acest turneu?”, a completat Cosac.

Intrebat daca i-ar multumi din nou lui Ponta, Cosac a precizat ca nu si-ar schimba discursul.

„Eu cred ca este un lucru pozitiv faptul ca exista interes din partea politicului pentru sport. Eu nu fac politica si nici nu doresc sa ma implic in politica… dar mi-as dori, sincer, ca sportul din Romania sa poata fi sustinut ca atare si ca Guvernul si Ministerul Tineretului si Sportului sa se implice cat mai mult, astfel incat din ce in ce mai multe federatii sa se poata lauda ca au organizat o astfel de competitie, asa cum am avut noi, la tenis. Nu, nu mi-as schimba discursul, nu cred ca am de ce. Am putut organiza acest turneu doar cu ajutorul primului ministru, aceasta este realitatea”, a conchis Cosac.

Presedintele FRT i-a multumit la ceremonia de premiere lui Victor Ponta, insa a fost intrerupt rapid de spectatorii prezenti la Arenele BNR, care au inceput sa huiduie copios momentul.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.