De multă vreme am fost cu toţii învăţaţi că sondajele în întreaga lume şi cu siguranţă şi în Romania sunt unele dintre cele mai eficiente mijloace de manipulare. Întotdeaua cei pe care sondajele îi arată în cădere vorbesc fie despre exagerare fie despre caracterul vădit părtinitor al casei de sondaje sau al comanditarului.

În cazul acestui sondaj Insomar, comandat de către cotidianul.ro, nu vedem decât adversari, mai mult sau mai puţin declaraţi ai actualei puteri.

Şi atunci câtă credibilitate are acest sondaj? Lipsa de reacţie a PDL arată că ceva este cu adevarat putred în Danemarca. Cei care se mai uită din când în când pe sondaje făcute de unii sau alţii nu pot să nu constate trendul descrescător al principalului partid de guvernământ. Ar fi cu adevărat hilar ca oficiali PDL să nege această atât de evidentă realitate. Şi atunci soluţia politică este ingnorarea totală a semnelor pe care analizele sociologice le arată în legătură cu încrederea de care se mai bucură PDL în ochii opiniei româneşti.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.