Președintele PSD Liviu Dragnea a ajuns ținta ironiilor fostului șef al social democraților, Victor Ponta, care spune că operaţiunea cu OUG 13/14 zici că au scris-o ăialalţi.

”Operaţiunea asta declanşată în ianuarie cu ordonanţele 13 şi 14, cum să vă spun, zici că au scris-o ăialalţi. Mă uitam şi mă frecam la ochi, nu înţelegeam ce se întâmplă(…) Ce e aia? Adopţi una, pe alta o aprobi, pe bune. Adică e cam de râsul lumii“, a spus Ponta la RTV.

Ponta l-a criticat pe Dragnea și pentru că l-a sacrificat pe Iordache și nu și-a asumat răspunderea pentru decizia luată acesta, ba mai mult, președintele PSD era plecat în SUA pentru niște fotografii.

„În primul rând, lipsa de asumare. Adică nu poţi să dai pe Iordache, nu crede nimeni, nu cred nici eu. Trebuia să fie domnul Dragnea, cu domnul Tăriceanu şi cu domnul Grindeanu să spună, ziua în amiaza mare, domne, de aia ne-au votat mulţi oameni.(…) La ce le-a folosit vizita în SUA? Americanii au alte preocupări, România este ultima dintre ele. Eu, când am fost, am fost în vizită oficială cu gardă militară şi marină, nu am fost pentru poze“.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.