Ce aveţi, fraţilor, taman cu dna Ministru al Turismului şi Dezvoltării etc.?De ce să-şi dea demisia, sau, mai rău, să-i fie dată, ca să zic aşa? Ce a făcut dînsa atît de special, de singular, de neobişnuit, pentru ca, singură, să suporte azi mînia populară? A cheltuit aiurea banii publici?

Corect, dar dl. Videanu ce face? A dovedit că nu se pricepe neam, nici la Turism, nici la restul? Corect, dar dl. Fune(b)riu se pricepe oare mai bine la învăţămînt? Se situează ea foarte departe de litera, şi încă şi mai departe de spiritul legii? Dar marele nostru constituţionalist, dl. Boc, cu ce e mai breaz? Aud?

Şi atunci – de ce? Sînteţi geloşi pe dna Udrea că are pantofi de marcă şi poşetă Louis Vuitton? Că n-o să cred acum că e singura din România care e dispusă să dea între 5 şi 10 mii de euro pe o geantă, duceţi-vă la magazinul Calea Victoriei de pe Calea Victoriei şi o să vedeţi că nu a dat încă faliment (deşi tot nu pricep de ce, că o persoană care are bani de dat acolo are şi bani pentru un blitz-voiaj la Paris, şi poate face chiar o mică economie. Mă rog, treaba lor, poate că le convine să se ştie şi la Bucureşti că au bani de aruncat).

Sînteţi sexişti, asta e, şi vă plac bancurile cu blonde. Eu nu am cum adera la nici unul dintre aceste două puncte de vedere, genul meu nu poate fi pus sub semnul întrebării mai mult decît trcuta mea culoare de păr, cît se poate de blondă. Şi nu din cutie, ca a doamnei în cauză: blond natural, cel mai autentic, ca străbunica austriacă cu care mi s-a spus mereu că seamăn. Aşa că desfid pe oricine mă citeşte să probeze că, din toată şleahta aia de miniştri şi ministrese, singura care a încălcat legea, singura care a aruncat iresponsabil cu banii publici pe geam, singura care a sfidat opinia publică, singura care azi nu mai merită să fie ministru, după ce a meritat pînă ieri să fie, în cei aproape doi ani şi patru guverne jum´ate pe care le-a fericit cu prezenţa-i : singura a cărei demisie o cerem, o vrem, o impunem, o considerăm salvatoare pentru naţiune!

Na, că v-am prins!

NR Acest articol îl găsiţi şi pe https://wwwzoepetre.blogspot.com/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.