Home Opinie Dovada că PSD nu va moderniza România. Detaliu din programul de guvernare al PSD promis românilor

Dovada că PSD nu va moderniza România. Detaliu din programul de guvernare al PSD promis românilor

by Ana Barb

După 30 de ani de la Revoluția din decembrie 1989 și multe campanii electorale cu mii de promisiuni, România a rămas de căruță în Europa.

După 30 de ani de la Revoluție și multe promisiuni, România nu are autostrăzi, spitale, școli, investiții majore cu bani de la stat, nu privați, adică din taxele și impozile românilor, deși promisiunile electorale au curs cu generozitate.

Cine nu-și amintește promisunile făcute de Liviu Dragnea la tablă, cu 8 spitale regionale, creșe, grădinițe, școli, cu o Românie ca în Vest. S-a ales praful de ele. Odată câștigate alegerile, PSD s-a axat doar pe bunăstarea liderilor partidului și pe omorârea justiției.

Din nou, PSD susține acum că are cel mai bun program de guvernare, asta dacă cineva ar mai crede promisiunile lor. Doar că programul promis, prezentat opiniei publice, arată clar pe ce loc sunt investițiile pentru PSD și care este vizinea pentru viitorul țării.

Așadar, dacă în programul PNL, cuvintele investiții/investiție apar de 449 ori în 340 de pagini, în cel al PSD de 78 de ori în 320 pagini, iar în cel al USR-PLUS de 233 ori în 451 de pagini, după cum au descoperit jurnaliștii de la HOTNEWS.

De ce acest lucru spune tot? Pentru că de investiții depinde viitorul țării, pentru că degeaba primești bani europeni dacă nu ai habar ce faci cu ei. Țineți minte cifrele de mai sus, ele spun cum va arăta România dacă va cîștiga PNL sau PSD.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.