Jurnalistul Bogdan Chirieac consideră că ambiția lui Ponta din acest moment va pune sub semnul întrebării ce se va petrece în țara noastră în viitorii câțiva ani, potrivit dcnews.ro.

„Cea mai mare problemă a liderilor PSD de astăzi, care se va răsfrânge asupra tuturor, este lipsa de încredere între Liviu Dragnea și Victor Ponta. Aceasta riscă să creeze un partid satelit care ar fi foarte bine să intre în Parlament sau nu va intra în Parlament, ceea ce este foarte probabil, dar va izbuti să ia 2-3 procente care ar putea fi determinante pentru cei care vor să formeze viitoarea coaliție.

Chestiuni fundamentale nu sunt tranșate. Cum îi intrebi pe acești lideri PSD despre ce se întâmplă în România îți vor vorbi despre abuzurile Justiției.  Niciunul nu spune ce are de gând să facă pentru a opri aceste abuzuri. Nouă ni se pare că abuzurile Justiției sunt problema fundamentală a societății românești. E fals. Problema fundamentală este greva din Sănătate, va fi greva din învățământ, va fi dispariția capitalului românesc, problema transportatorilor.

Ambiția lui Victor Ponta de a candida la președinție ne-a pus pe toți într-o situație cumplită în 2014 și se pare că ambiția lui din acest moment va pune din nou sub semnul întrebării ce se va petrece în țara noastră în viitorii câțiva ani”, a comentat Bogdan Chirieac.

loading...

2 COMENTARII

  1. Consider ca partial domnul Dogdan Chireac poate avea dreptate dar nu uit cum nu mai mult de citeva luni prevestea un nou guvern Ciolos ca apoi sa se dezica si asa mai departe. Premisa de constructie a opiniei nu mi se pare corecta acuzindu-l pe domnul Ponta de ambitia de a candida . Ba din contra ,eu imi amintesc cite eforturi a facut dinsul sa NU candideze dar partidul manipulat de domnul Dragnea l-a impins intr-o lupta pe care nu o dorea .Il dorea poate presedinte pe domnul Tariceanu si dinsul prim ministru, dar lipsa unui alt candidat PSI cu forta a determinat impingerea dinsului de catre partid in aceasta aventura pierduta cu puternicul ajutor al unor structuri care au lucrat eficient intre cele doua tururi. Probabil ca domnului Ponta i se pot imputa destule ezitari si greseli dar nu dorinta cu orice pret de a candida la presedentie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.