Începând de azi dimineaţă, o ştire tulbură din nou apele. Casa de avocaţi Calafus din Constanţa îl apără pe Bercea Mondialu’ în procesul de tentativă de omor, care se desfăşoară la Craiova. Ei şi?

 

Pai Calafus, tatăl şi fiul, sunt avocaţii domnului Mircea Băsescu. Acesta este fratele Preşedintelui Traian Băsescu. Fratele este cuscrul lui Bercea Mondialu’ şi prieten bun cu acesta, mai ales după ce i-a botezat nepoata. Cumnata lui Mircea Băsescu, prima doamnă a ţării, Maria Băsescu, a primit în dar de la Bercea Mondialu’ o extrem de valoroasă salbă de aur. Şi tot Casa Calafus l-a reprezentat pe Mircea Băsescu în scandalul armelor. Mai mult, aceeaşi casă de avocaţi a făcut plângere penală împotriva mea, pentru acelaşi scandal al armelor, plângere finalizată prin respingere. Pentru ca demenţa să fie deplină, mai consemnez că Traian Băsescu, în calitate de Preşedinte al României, a criticat Ministerul de Interne pentru că nu lichidează clanurile locale, în timp ce Mircea Băsescu, în calitate de frate, le sprijină. În aceste condiţii, de ce se miră Preşedintele Traian Băsescu, la Washington, atunci când vicepreşedintele Statelor Unite, Joe Biden, îl intreabă despre implicarea sa în contrabanda cu arme?

 

Sunt, în această afacere, două teme din care eu mă străduiesc să fac una singură. Este vorba de clanurile locale, respectiv legătura între acestea şi familia prezidenţiala şi traficul de armament. Ombilicul este o casă de avocaţi. Şi nu numai. Să o luăm pe rând.

 

Mai multe pe CorectNewshttps://www.corectnews.com/politics/basescu-contra-basescu

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.