Home Justitie DE ce fug procurorii de la DNA

DE ce fug procurorii de la DNA

by Ioana Popescu

Exodul de la DNA continuă. Încă patru procurori de la DNA pleacă la parchete de pe lângă tribunal, unde salariul este chiar și la jumătatea celui de la structura anticorupție, scrie sursazilei.ro.

Pentru ședința viitoare a CSM, pe 31 martie, cap de listă este Emilian Eva de la Iași, cel care, până să ajungă la Iași, i-a trimis în judecată pe George Copos cu Loteria sau pe Dan Voiculescu, în dosarul ICA. Așa că doar în luna martie, numărul celor care au părăsit barca DNA a ajuns la 13. Cameluș Păduraru, care era procuror de ședință, Carmen Bălășoiu, Corina Scăețeanu, plus procurorii din fiecare structură teritorială desființată – Suceava, Iași, Brașov și București.

Șeful ST București, Eugen Stoina a ținut neapărat să plece din DNA. Prima cerere, de transfer la Parchetul General, i-a fost respinsă de CSM, deși unui alt coleg de la ST București,  Dragoș Cojocariu, în aceeași zi, CSM i-a dat aviz. Stoica a făcut acum o a doua cerere de mutare, la Parchetul Curții de Apel București, sperând că are șanse, astfel, să scape de DNA. Eugen Stoina este procurorul care i-a dat NUP fostei șefe a CSM, Oana Hăineală.

Integral pe sursazilei.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.