Home Actualitate Un parlamentar PSD îi urechează pe profesorii din stradă: Să revină la clase! Protestul nu trebuie să îngrădească dreptul elevilor la educație

Un parlamentar PSD îi urechează pe profesorii din stradă: Să revină la clase! Protestul nu trebuie să îngrădească dreptul elevilor la educație

by George Avram

Mihai Fifor, parlamentar PSD, îi muștruluiește pe profesorii care protestează și le cere să revină la clase, mai ales pentru elevii care termină anul acesta ciclul gimnazial și liceal. El susține că protestele nu trebuie să îngrădească dreptul la educație al elevilor.

Mihai Fifor îi trimite la alte forme de protest prin care profesorii să își susțină nemulțumirea, fără să afecteze în vreun fel elevii sau părinții acestora.

„De aceea credem că a sosit vremea ca dascălii să revină la clase, în special pentru elevii din anii terminali ai ciclurilor gimnazial și liceal. Am pledat mereu pentru negocieri și o vom face în continuare, depunând toate eforturile necesare pentru a ajunge la un acord rezonabil cu sindicatele din învățământ”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.