Home Opinie PSD-PNL lucrează pentru ștabi: O educatoare NU poate cumula pensia cu salariul, șefii ANAF, ASF, BNR sau ANCOM vor putea

PSD-PNL lucrează pentru ștabi: O educatoare NU poate cumula pensia cu salariul, șefii ANAF, ASF, BNR sau ANCOM vor putea

by Oana Stănciulescu

PSD și PNL se comportă ca două partide care funcționează în America Latină. De fapt, au introdus principiul bogații de la stat cu bogații, săracii cu săracii, și îl apără cu dinții. Așa au făcut și astăzi în Parlament cu nerușinare, când au votat  proiectul de lege privind cumulul pensiei cu salariul care introduce însă excepții pentru anumite categorii de pensionarii speciali. Astfel, printre categoriile exceptate care vor putea cumula salariu cu pensia sunt parlamentarii, membrii BNR, ANAF, ASF și ANCOM. Nu educatorii, sau asistentele medicale. 

Amendamentul a fost depus de parlamentarii PSD și PNL, și prevede că ”persoanele care exercită un mandat în cadrul autorităților administrative autonome aflate sub control parlamentar și care se finanțează integral din venituri proprii generate ca urmare a desfășurării de activități și operațiuni specifice pot cumula pensia cu veniturile astfel realizate până la finalizarea mandatului în exercițiu la data intrării în vigoare a prezentei legi”.

Comportamentul celor două mari partide – PNL și PSD, este îngrijorător și denotă o mentalitate care vine din trecut – ștabii să trăiască bine, muncitorii doar cât să supraviețuiească. România pare pe un drum greșit și periculos, iar vinovatele principale sunt cele două formațiuni politice.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.