Home Politica PROTESTE ÎN TOATĂ ȚARA:Klaus Iohannis, în Piața Universității/ Mii de oameni au ieșit în București și în mai multe orașe împotriva grațierii și modificării Codului Penal

PROTESTE ÎN TOATĂ ȚARA:Klaus Iohannis, în Piața Universității/ Mii de oameni au ieșit în București și în mai multe orașe împotriva grațierii și modificării Codului Penal

by Ioana Popescu

UPDATE: Surse citate de hotnews.ro susțin că președintele Klaus Iohannis ar putea să se alăture protestatarilor din Piața Universității.

UPDATE: Numărul persoanelor care protestează în Piața Universității începe să se înmulțumească. În prezent, sunt prezenți în jur de 2.000 de oameni. Aceștia scandează împotriva Antenei 3 și a lui Sebastian Ghiță.

Duminică începând cu ora 17 au loc proteste de amploare în Piața Universității din București și în mai multe orașe din țară. Câteva sute de persoane au ieșit în stradă pentru a își manifesta nemulțumirea față de proiectele de ordonanță de urgență privind grațierea și modificarea Codului Penal.

La manifestație – ce a fost organizată pe Facebook sub sloganul „NU Legii Grațierii Și Amnistiei” – și-au anunțat participarea pe rețelele de socializare peste 8.000 de persoane.

Integral aici

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.