Home Politica KLAUS IOHANNIS S-A ALĂTURAT PROTESTELOR DIN PIAȚA UNIVERSITĂȚII. Circa 30.000 de persoane în București, pleacă de la Guvern spre sediul PSD

KLAUS IOHANNIS S-A ALĂTURAT PROTESTELOR DIN PIAȚA UNIVERSITĂȚII. Circa 30.000 de persoane în București, pleacă de la Guvern spre sediul PSD

by George Avram

Președintele Klaus Iohannis a mers duminică seară în Piața Universității și s-a alăturat mulțimii care protesta împotriva legii grațierii și a modificărilor la Codul Penal. Acesta a intrat în rândul protestarilor arătându-și suportul pentru acțiunea lor de protest.

Iohannis a declarat că a venit la miting pentru a-şi exprima indignarea” Am venit în Piața Universității ca și miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gașcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislația din România, vrea să slăbească statul de drept. Așa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi”, ”, a spus Klaus Iohannis.

Peste 30.000 de persoane au plecat din Piața Universității  spre Piața Victoriei și scandează împotriva ordonanței de urgență privind grațierea și a guvernului.

Protestatarii au pornit pe Kiseleff înspre sediul PSD. Manifestanţii au scandat : Dragnea nu uita va veni şi ziua ta!, Dragnea şi ai lui infractorii neamului!, ALDE şi PSD aceeaşi mizerie!, Ciorditorii, România cere fără graţiere!, România, trezeşte-te!, În democraţie, hoţii la puşcărie!.

Protestatarii din București au ajuns în fața sediului PSD, care este apărat de jandarmi cu căști. Manifestanții blochează complet șoseaua Kiseleff. Se scandează ”Jos penalii!”, ”Dragnea și ai lui – trădătorii neamului” și, în continuare, ”DNA să vină să vă ia!”.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.