Fosta sefa de cabinet a deputatului Radu Stroe, Ioana Andreea Lambru, a fost numita Secretar General Adjunct al Guvernului la finele lui 2012, in locul lui Dan Mihalache, declarat incompatibil. Chiar si dupa retragerea liberalilor din Executiv, Lambru a continuat sa ocupe functia cu rang de secretar de stat de la Secretariatul General al Guvernului, post pe care il ocupa si in prezent!

Promovata in Guvern direct din postul de sef de cabinet al deputatului Radu Stroe, Ioana Andreea Lambru a devenit un personaj controversat dupa ce numele sau a fost vehiculat in cateva scandaluri de presa. Director de cabinet al secretarului general al PNL inca din 2009, devenita apoi secretar general adjunct al partidului, Andreea Lambru a preluat functia din Executiv la varsta de 27 de ani, in 2012. Suprinzator, tot 2012 este si anul in care un ziar local, Gorj Domino, a prezentat o serie de informatii despre un scandal sexual care o viza pe Lambru.

In cursul aceluiasi an, dezvaluirile publicatiei au provocat demisia din partid a unui liberal cu functie de conducere, Mihai Balasescu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.