Jurnaliștii americani au publicat, ca de altfel în fiecare an, un articol în care sunt descifrate profețiile lui Nostradamus, celebrul astrolog al secolului al XVI-lea. Nostradamus ar fi făcut o serie de predicții pentru 2023, potrivit New York Post.

Cele mai așteptate previziuni sunt cele legate de războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, pe 24 februarie. Nostradamus scrie că 2023 va găsi lumea implicată în „în mare război, iar oameni vor muri din cauza răului”, așa cum s-a întâmplat deja în Ucraina, marcată de crime de război și un număr mare de morți civile. Din acest motiv, răul suprem ar păutea să fie balanța Vladimir Putin.

Profeția indică escaladarea conflictului într-un război mondial la scară largă anul viitor, care, având în vedere arsenalele nucleare în joc, ar putea echivala cu niveluri apocaliptice de distrugere.

Odată cu publicarea celebrei sale cărți „Les Prophéties” în 1555, Nostradamus a oferit lumii și generațiilor viitoare un volum care prezice războaie, ciumă, dezastre naturale, tulburări civile, asasinate politice și alte asemenea lucruri.

Se pare că nici încălzirea globală nu i-a scăpat lui Nostradamus. Într-un mic pasaj din cartea sa, Nostradamus prezice „că soarele va arde marea strălucitoare: peștele viu al Mării Negre va fierbe”. Aceasta previziune se verifică deoarece cercetările recente sugerează că multe dintre speciile de pești cel mai frecvent consumate de oameni ar putea dispărea ca urmare directă a încălzirii globale.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.