Cu siguranţă mulţi dintre noi, bărbaţi şi femei, dorim să scăpăm o dată pentru totdeauna de părul de prisos de pe gambe, faţă sau axile.

Metodele utilizate până în prezent  aparatele de ras, cremele epilatoare, epilarea cu ceară sau electroliza firului de păr – s-au dovedit a fi ineficiente, impunând o nouă epilare la o perioadă scurtă de timp.

Epilarea cu Laser Clear Scan a revoluţionat acest procedeu, având o eficienţă mult mai mare decât oricare alte metode de epilare. Atât din punct de vedere al rezultatului final, cât şi datorită eliminării durerii prin răcirea şi protejarea concomitentă a epidermei fac din epilarea cu Laser Clear Scan cea mai eficientă, rapidă şi nedureroasă metodă de epilare definitivă.

Cum acţionează laserul în epilarea permanent progresivă?

ClearScan eliberează o rază laser care are drept ţintă selectivă foliculul părului. Energia acestui laser determină distrugerea numărului foliculilor piloşi, în proporţie de 80-95%. Procedeul se numeşte fototermoliză şi constă în producerea de energie care este transferată rădăcinii părului, pe care o distruge.

ClearScan este o metodă nouă de epilare laser a cărei performanţă este asigurată de un sistem computerizat de dirijare secvenţiala a undelor laser cu ajutorul unui scanner. Astfel, laserul poate trata suprafeţe de până la 6/6cm printr-o singură aplicare, distrugând fără durere mai mulţi foliculi piloţi de pe zone întinse. Spre deosebire de alte aparate laser, acest sistem unic introduce un procedeu nou de răcire simultană a epidermului şi dermului: placa de safir. Se elimină astfel durerea, asigurând în acelaşi timp protecşie pentru straturile pielii.

Nu toti foliculii de păr pot fi distruşi în aceeaşi şedinţă

Părul trece prin trei faze de creştere: o fază activă, o fază intermediară în care foliculul păros intră în regresie şi ultima faza în care papila dermică este inactivă şi, nestimulată, nu va putea da naştere firului de păr. Laserul poate elimina doar firele de păr care sunt în momentul tratamentului în faza activă de creştere. De aceea, nu toţi foliculii de păr sunt distruşi dintr-o dată, în cadrul aceluiaşi tratament.

Sunt necesare mai multe intervenţii laser pentru o reducţie de peste 90% a firelor de păr

Pentru un rezultat permanent progresiv al epilării sunt necesare mai multe tratamente spaţiate la interval de 4-6 săptămâni, în funcţie de regiunea care se doreşte a fi epilată. În medie, pentru a se atinge o reducţie de 80-90% sunt necesare între 4 şi 6 tratamente.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.