Premierul Sorin Grindeanu a avut o iesire absolut nefireasca pentru un prim ministru, incercand sa intimideze angajatii ministerului Justiției. El a criticat la inceputul sedintei saptaminale de guvern faptul ca ministerul Justitiei nu a avizat proiectul de Hotatare de Guvern prin care faleza si portul din Tulcea ar urma sa fie transferate Consiliul Judetean, controlat acum de baronul local Horia Teodorescu (PSD), informeaza hotnews.ro.

Grindeanu i-a trimis pe angajatii ministerului Justitiei la Tulcea sa vada despre ce este vorba, poate se lamuresc si dau aviz favorabil.

„Astazi as fi vrut sa trecem prin sedinta de Guvern ceea ce trebuia sa facem legat de faleza de la Tulcea si inteleg ca nu exista aviz de la Ministerul Justitiei. Poate merg domnii de la Ministerul Justitiei si doamnele, care nu si-au dat avizul, sa vada cum arata faleza de la Tulcea si de ce trebuie sa treaca la autoritatile locale”, a spus Grindeanu. 

Faleza si portul Tulcea vor fi transferate din gestiunea Companiei Nationale „Adminstratia Porturilor Dunarii Maritime Galati”, controlata in prezent de Ministerul Transporturilor, in administrarea Consiliului Judetean (CJ) Tulcea, a anuntat la sfarsitul lunii martie, la Tulcea, premierul Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.