Partidul Democrat Liberal a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National, numele celor doi candidati ai Organizatiei de Bucuresti la alegerile partiale pentru ocuparea colegiilor de senator vacante. 

Pentru colegiile 7 si 8, ambele in Sectorul 4 al Capitalei, democrat liberalii ii propun pe Adriana Saftoiu, fost deputat si consilier prezidential si, respectiv, pe actualul europarlamentar Petru Luhan.

In colegiul 8 Senat, ramas liber dupa demisia lui Dan Voiculescu, isi anuntase anterior candidatura Ilie Nastase (PC), sustinut de actuala coalitie guvernamentala. Contracanditatul acestuia va fi europarlamentarul PDL Petru Luhan, fost „manager public” al judetului Suceava.

Cunoscut mai degraba pentru aparitiile in ziarele tabloid, Luhan sustine ca desi Ilie Nastase „se bucură de o notorietate foarte mare”, exista „o mare direferenţă între sport şi politică”.

„Ştiu care îmi sunt contracandidaţii, ştiu pe cine doreşte domnul Piedone, primarul Sectorului 4, să susţină, în persoana domnului Ilie Năstase, bineînţeles că acesta se bucură de o notorietate foarte mare, dar există o mare direferenţă între sport şi politică. Nu putem considera că, dacă ne pricepem la sport, ne pricepem şi la politică şi, cu toţii ştim, au mai încercat şi alţi artişti, respectiv sportivi să facă politică şi se pare că nu prea a dat roade. Aşa că sunt încrezător că voi putea câştiga acest colegiu în bătălia cu nume sonore”, a declarat Petru Luhan.

loading...

5 COMENTARII

    • asa e. nastase este un tip foarte inteligent si capabil. cu siguranta daca primeste si putin sprijin va fi un candidat foarte greu de invins

  1. Ai dreptate sportul nu-i ca politica , este diferenta mare, politicienii stiu sa minta, sa pacaleasca, sa promita, etc., sportivul stie sa lupte, munceste din greu pentru performante ! Iei plasa ca Ilie Nastase va castiga !

  2. Eu cred ca Nastase nu va avea nici o problema in a castiga alegerile in Colegiul 8..Este candidatul preferat al oamenilor din sectorul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.