După demisia din Guvernul Grindeanu, ministrul pentru Mediul de Afaceri Florin Jianu a acordat un interviu la CNN în care a spus de ce  şi-a anunţat demisia din Guvernul Grindeanu pe pagina de Facebook.
 Jianu a fost invitat în emisiunea „Quest means business”, realizată de Richard Quest la CNN, unde a povestit   despre  ce s-a întâmplat în ședința de guvern în care s-a aprobat OUG pentru schimbarea Codului Penal și a Codului de Procedură Penală.
 „Vreau să rămân în istorie ca un om corect, vreau să mă aflu de partea corectă a istoriei. Iar problema cu acest fragment de legislaţie – nu mă refer la chestiunea tehnică, pentru că, să fiu sincer, nu intră în aptitudinile mele tehnice – dar ce vă pot spune este că adoptarea unei legislaţii fără a informa, anterior, membrii guvernului, fără ca presa să fie prezentă şi aproape în mijlocul nopţii, nu este ceva corect.” a declarat fostul  ministrul la CNN.

 

„Când vine vorba despre politică, vorbim despre sentimente. Iar dacă faci aşa ceva, după cum v-am spus, fără prezenţa presei, în miezul nopţii, fără a informa şi aşa mai departe, te poţi aştepta, pe de o parte, ca toată lumea să fie nemulţumită, nu numai unele persoane, ci toată lumea va fi nemulţumită. Pe de altă parte, nu te poţi aştepta la un viitor mai bun, pentru că, dacă s-a întâmplat o dată, se poate întâmpla din nou şi a doua oară”, a mai spus Florin Jianu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.