Home Politica Florin Jianu,ministru demisionar din guvernul Grindeanu: Eu doar îmi apăr țara

Florin Jianu,ministru demisionar din guvernul Grindeanu: Eu doar îmi apăr țara

by S. Z.

Invitat la Antena 3, ministrul demisionar al guvernului Grindeanu, Florin Jianu, a spus că prin interviul acordat la CNN a vrut doar să-și apere țara, scrie dcnews.ro

„Primesc multe mesaje în acest moment. Cred că ar trebui să scoatem de pe burtieră faptul că ‘ministrul Jianu a lansat, la CNN, un atac dur’. Nu a fost niciun atac dur, eu doar îmi apăr țara și duc un mesaj economic, un mesaj de echilibru„, a declarat Florin Jianu la Antena 3.

El  a explicat de ce nu și-a dat demisia chiar din noaptea în care a apărut subiectul ordonanței.

„Nu am demisionat marți seară, după ședință, am avut un mesaj pe Facebook, am sperat că lucrurile vor intra pe un făgaș normal, pentru că dincolo de atitudinea mea, este important să rămâi în funcție și să îți faci treaba în continuare, am sperat că se va înțelege mesajul corect. Dar vreau să explic un lucru: eu nu sunt o persoană tehnică, nu stăpânesc zona juridică, sunt matematician. Dar modalitatea în care s-a întâmplat acest lucru, fără presă, noaptea, nu transmite un semnal bun. De ani de zile militez pentru IMM-uri, dar politica este o emoție. Și aici trebuie să ai grijă. Poți să dai cea mai bună lege de pe această planetă, contează mai mult cum o prezinți, cum o comunici”, a explicat fostul ministru.

Jianu a declarat  la CNN că : „Vreau să rămân în istorie ca un om corect, vreau să mă aflu de partea corectă a istoriei. Iar problema cu acest fragment de legislaţie – nu mă refer la chestiunea tehnică, pentru că, să fiu sincer, nu intră în aptitudinile mele tehnice – dar ce vă pot spune este că adoptarea unei legislaţii fără a informa, anterior, membrii guvernului, fără ca presa să fie prezentă şi aproape în mijlocul nopţii, nu este ceva corect”

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.