Vlad este un medic rezident,care a mers în Piața Victoriei, după o gardă de 24 de ore. Fotografia lui a devenit virală în ultimele ore.

Poza a devenit viral duminica seara si pare sa devina imaginea simbol a protestelor din Piata Victoriei. Il reprezinta pe Vlad, un tanar medic rezident, dupa 24 de ore de garda, batand toba in ploaie, in fata cladirii Guvernului. Fotografia a fost facuta in seara zilei de 19 februarie 2017 de catre Mihnea Dumitru din Bucureşti, in a douazecea zi de proteste.

Comentariul lui Mihnea:

“Era frig si nu voiam sa merg in Piata, eram dezamagit ca e duminica si ploaia tinea lumea acasa, iar nemultumirea parea sa evite stropii de apa. Inainte s-o cotesc pe strada mea si sa o iau spre casa, imbracat relativ sumar si ingrijorat ca mi-as stricat camera, am zis, “nu, hai sa merg, totusi”; sunt oameni acolo. Si de la Domenii am venit in Piata, sa fac poze si sa ma incarc, pur si simplu.L-am prins Vlad, care nu are Facebook, inteleg, batand darabana in ritmul Pietei. I-am furat poza asta si a facut inconjurul internetului, fara sa stiu daca se uita urat la mine sau la Guvern, dar inteleg ca este medic si era dupa o garda de 24h. Ar putea fi Gavroche-ul acesti revolte, precum acel tânăr îmbrăcat în tricolorul din ’89. Ar putea fi chiar un simbol al unei generatii de nebuni care vor ceva, orice, numai sa schimbe ceea ce este deja stabilit. Tefelei fara dumnezei, dar tot mai buni decat ei…

Integral pe www.rezistam.eu

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.