Liviu Dragnea, a reluat la Romania TV, acuzațiile potrivit cărora corporațiile multinaționale  sau firme cu capital românesc au mobilizat protestatarii din Piața Victoriei și a declarat  că așteaptă informații de la președintele Comisiei de Control a SRI, Adrian Țuțuianu, cel care a spus că a cerut deja aceste informații de la SRI.

„Mie personal mi s-a părut ciudat cum un şef de bancă cu capital străin protestează împotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporaţii multinaţionale, şi chiar şi naţionale, au finanţat şi au stimulat şi au îndemnat proprii angajaţi să iasă la aceste manifestaţii”, a declarat Liviu Dragnea.

El a spus că a văzut declaraţiile preşedintelui Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, pe acest subiect, dar aşteaptă şi informaţii suplimentare.

„Asta nu înseamnă că nu aştept şi eu continuarea de la domnul preşedinte Ţuţuianu să spună informaţiile pe care le poate spune, dar marea majoritate sunt informaţii publice, pe care publicul trebuie să le ştie”

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.