Marius Apostol, presedintele Asociatiei Militarilor Veterani si Militarilor cu Dizabilitati, ranit grav in Afganistan de un dispozitiv explozibil improvizat spune ca i se pare incredibila afirmatia senatorului ALDE, Daniel Barbu, care compara pericolul „meseriei de politician” cu cel pe care il intalnesc minerii si al militarii din Afganistan si il invita pe politician sa ia parte la o excursie „all inclusive” in teatrul de operatii. va invata astfel ce inseamna onoare si respect fata de tara.

„Ii ofer (lui Daniel Barbu – n.r.) o excursie all inclusive in Afganistan. Unde preotul ne citeste de fiecare data cand iesim din baza. Acolo Dumnezeu stie daca te mai intorci sau nu. Mi se pare incredibila comparatia”, spune Marius Apostol, presedintele Asociatiei Militarilor Veterani si Militarilor cu Dizabilitati „Sfantul Dimitrie”, militar in Armata Romaniei ramas cu dizabilitati in urma unei explozii a unui dispozitiv improvizat din Afganistan, citat de News.ro, scrie hotnews.ro.

Senatorul ALDE Daniel Barbu a declarat, vineri, in cadrul Ligii Alesilor Locali ai partidului, ca meseria de politician este cea mai grea, mai grea decat meseriile cele mai periculoase, precum mineritul si a adaugat ca este mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, pentru ca „spatiul public a devenit un fel de teatru de operatiuni in care orice ales local sau national isi risca libertatea, sanatatea, in fiecare zi”. 

 

 

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.