Președintele PSD, Marcel Ciolacu,  a încălcat încălcând regulile anti-Covid impuse pe perioada pandemiei. Ciolacu a fost fotografiat la resturant, fără să respecte distanțarea în prezența a 11 persoane, deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii. La masă se afla și fostul premier Mihai Tudose. Fotografiile au fost surprinse sâmbătă seara, în jurul orei 22:30.

Inspectoratul Județean de Poliție Buzău  a informat că efectuează o anchetă în urma sesizărilor primite, privind încălcarea regulilor sanitare de către un grup de 11 persoane, în care se afla liderul PSD, Marcel Ciolacu, precum și fostul premier Mihai Tudose.

„În urma unor sesizări, cu privire la eventuale încălcări ale normelor sanitare în vigoare în incinta unei unități turistice din județul Buzău, un echipaj de poliție s-a deplasat la locația indicată, pentru a face verificări în sensul celor sesizate și pentru a lua măsurile legale în situația confirmării celor semnalate. La momentul sosirii la adresă, polițiștii au constatat că în interiorul incintei se aflau 3 persoane și alte 3 erau în afara spațiului închis. S-a constatat că parte din personal nu respecta întocmai măsurile de protecție individuală. Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020 privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Având în vedere și imaginile apărute în spațiul public, polițiștii continuă verificările pentru a stabili cu exactitate derularea activităților la locația operatorului economic și dispunerea măsurilor legale care se impun”, se precizează în comunicatul IPJ.

Reprezentanții Inspectoratului General de Poliție a anunțat că în urma anchetei realizate în privința imaginilor în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins într-un local din Buzău, stând la masă în compania a 11 persoane, fără a respecta regulile sanitare, s-au aplicat amenzi în valoare de 21.000 de lei.

Nu este prima oară când Marcel Ciolacu încalcă regulile anti-Covid. În mai, el a vorbit de la tribuna Parlamentului fără să poarte mască.

foto realitatea.net

marcel-ciolacu-la-masa-10-persoane

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.