Nicușor Dan și-a preluat mandatul de primar general al Bucureștiului. Nicușor Dan a depus jurământul în fața prefectului Traian Berbeceanu și în prezența premierului Ludovic Orban. El le-a cerut bucureștenilor să aibă răbdare și să dea dovadă de solidaritate, pentru că Bucureștiul se confruntă cu probleme grave. 

„Sunt foarte onorat să fiu azi în faţa dumneavoastră. O să încep cu motto-ul pe care şi l-a ales acum 30 de ani Liga Studenţilor, preluat de la Avram Iancu: Nu ne-am luptat pentru jucării! Eu sunt convins că bucureştenii care au ieşit în număr mare la vot în 27 septembrie nu au ieşit pentru ca nişte oameni să îşi schimbe titulatura pe cartea de vizită. Ei au ieşit pentru valori, pentru o reaşezare a ierarhiilor în societate. Au ieşit pentru onoare, dreptate, competenţă. Pe scurt pentru acele lucruri care să-i facă pe copiii noştri să vrea să trăiască în oraşul acesta şi în ţara aceasta”, a declarat  Nicuşor Dan.

De asemenea, noul primar general  al Bucureștiului  a spus că  va avea o colaborare bună cu guvernul, iar premierul Ludovic Orban a confirmat că va sprijini toate proiectele lui Nicușor Dan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.