Laura Codruța Kovesi a declarat la pro tv că după ce-și termină prezentul mandat  nu vrea să candideze la Președinție și nici să intre într-un partid.

 

Întrebată dacă s-a gândit ce va face în 2019 când se va termina ultimul mandat legal al său la sefia DNA, Kovesi a spus:

Da, m-am gandit si am luat o decizie. Cu siguarnta nu candidez nici la Presedintie, nu intru in viata politica, o sa-mi continui activitatea in segmentul judiciar, doar aici ma pricep si aici imi place sa lucrez. Nu o sa intru in politica niciodata si cei care sunt stresati ca o sa intru in politica sau sunt speriati de acest lucru, sa stea linistiti, mai bine sa fie speriati ca raman la DNA (…) Am spus de foarte multe ori in spatiul public ca nu candidez la presedintie, nu intru in viata politica. Cineva lanseaza intentionat aceste afirmatii. Nu este adevarat. Nu doresc sa folosesc aceasta functie sa obtin un avantaj intr-o eventuala cariera politica. Cand o sa termin mandatul la DNA o sa am 46 de ani si am un plan forte bine stabilit si care nu vizeaza in niciun caz o eventuala candidatura pentru un partid politic si nu doresc sa activez in niciun alt mediu decat cel juridic”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.