Grigore Leșe nu vrea să mai apară în clipul formație Taxi. Leșe susține că nu i s-a spus că urmează să apară într-un clip contra Catedralei Mântuirii. El le va cere producătorilor să fie scos din videoclipul formației Taxi, „Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici”.

Maestrul Grigore Leșe a declarat pentru activenews.ro că nu a fost informat de către realizatorii clipului despre ce este vorba, spunându-i-se că este vorba despre bisericile de lemn din patrimoniul național.

„Eu m-am dus la o înregistrare cu Taxi, crezând că este vorba despre spiritualitate și nicio clipă nu am știut că este un clip împotriva construcției Catedralei. (…) Eu nu am probleme cu Catedrala, cu construcția Catedralei, nu am ce căuta într-o poveste din asta. O să cer să mă scoată afară din videoclip. Am vorbit cu producătorul și o să cer să mă scoată afară din clip, nu am contract cu ei și o să o rezolv foarte simplu. Nu vreau să intru în povești de genul acesta, într-o lume învrăjmășită cum e în ziua de azi…”, a precizat Grigore Leșe.

Videoclipul formației Taxi, „Despre smerenie”, lansat pe contul de Facebook al trupei joi seara, a ajuns viral pe internet și a împărțit internauții în două tabere.

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.