Biletele pentru ediţia din 2014 a Festivalului Glastonbury din Marea Britanie au fost vândute în doar o oră şi 27 minute, un record în istoria evenimentului, au anunţat, duminică,  organizatorii, citaţi de  bbc.co.uk.  

Administratorii site-ului de vânzări de bilete See Tickets şi-au cerut scuze pe Twitter, pentru „dificultăţile tehnice” ale platformei pe care o administrează.

Preţurile biletelor din 2014 au fost majorate cu 10 lire sterline, ajungând la 210 lire sterline, la care se adaugă o taxă de rezervare online.

Ediţia din 2014 a Festivalului Glastonbury va avea loc în perioada 26-29 iunie. Organizatorii nu au anunţat deocamdată numele celor trei artişti care vor avea statutul de cap de afiş anul viitor.

David Bowie este unul dintre favoriţii caselor de pariuri, iar celelalţi doi headlineri ar putea fi trupele Foo Fighters şi Fleetwood Mac.

Festivalul Glastonbury atrage, în medie, 170.000 de spectatori în fiecare an, fiind organizat pe un platou ce aparţine unei ferme de lapte din comitatul Somerset.

Festivalul de la Glastonbury a fost lansat după moartea lui Jimi Hendrix, în 1970. Participanţii la prima ediţie au plătit o liră sterlină, primind în schimb lapte de la fermă şi putându-i asculta pe Marc Bolan şi Al Stewart.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.