Mai mulți lideri ai PNL susțin, în ultima vreme, că între Traian Băsescu și Victor Ponta ar exista o înțelegere, acuzațiile publice fiind doar o manipulare a opiniei publice.

Mai mul, chiar și Victor Ponta și Elena Udrea par dușmani în declarații, dar totuși prieteni.

Dovada vine de la Parlament. PNL a  depus în aceste zile moțiunea de cenzură la Parlamnet urmând a se dezbate și vota în următoarele săptămâni.

Surpriza vine de la cei care nu au semnat moțiunea.

În timp ce parlamentarii PDL au susținut demersul PNL,  parlamentarii PMP, adică colegii Elenei Udrea, nu au semnat pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta. ”Avem 214 semnături. Sunt 140 de la PNL. Știți cine n-a semnat? Cine se luptă cel mai tare cu Victor Ponta, Partidul Mișcarea Populară”, a declarat Eduard Hellvig, în emisiunea ”Jocuri de putere”, de la Realitatea Tv.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât la nivel de declarații Victor Ponta și Elena Udrea par nu adversari politici, ci dușmani, premierul spunând despre fosta ministră că este coruptă și o parașută.

Zilele trecute, PSD a dat o dovadă de prietenie față de Elena Udrea și nu a participat la ședința parlamentară în care trebuia să se dea votul pentru încredințarea lui Florin Popescu, mâna dreaptă a Elenei Udrea, pe mâna procurorilor.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.