Primarii UDMR au pierdut, în unele cazuri definitiv și irevocabil, absolut toate procesele care aveau ca obiect steagul secuiesc arborat pe clădiri publice sau pe domeniul public, susține Dan Tănasă într-o analiză publicată pe blogul său.

Singurele procese care au ca obiect steagul secuiesc au fost inițiate în județul Covasna. Primul prefect care a aplicat legea în acest caz și a inițiat un proces având ca obiect obligarea unui primar la dezarborarea steagului secuiesc de pe clădiri publice sau de pe domeniul public a fost dr. Codrin Munteanu, fostul prefect al județului Covasna. Munteanu a fost schimbat de la conducerea Prefecturii Covasna de către premierul Victor Ponta la cererea UDMR și cu complicitatea deputatului PSD de Covasna, Horia Grama, tocmai pentru că a îndrăznit să aplice legea în cazul steagului secuiesc.

Dumitru Marinescu, cel care i-a urmat lui Munteanu la conducerea Prefecturii Covasna, a ezitat la început să continue procedurile inițiate de Munteanu însă ulterior a aplicat și el legea, motiv pentru care a fost și el schimbat în luna aprilie a.c. tot la cererea UDMR și tot cu acordul deputatului PSD de Covasna, Horia Grama.

După mai bine de un an, există deja mai multe sentințe definitive și irevocabile potrivit cărora steagul secuiesc nu poate fi arborat pe clădiri publice sau pe domeniul public. În județul Covasna situația este foarte clară în acest moment:

Primăria Ozun: EXCLUSIV. Steagul secuiesc de pe sediul Primăriei Ozun a fost DAT JOS! VEZI ce amendă FABULOASĂ riscă primarul din Ozun pentru că a REFUZAT timp de patru luni să execute o setință definitivă! DOCUMENT

Primăria Sfântu Gheorghe: EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe obligat DEFINITIV ȘI IREVOCABIL să dea jos STEAGUL SECUIESC arborat în parcul central

Primăria Sfântu Gheorghe: EXCLUSIV. Primarul UDMR din Sfântu Gheorghe obligat DEFINITIV ȘI IREVOCABIL să dea jos STEAGUL SECUIESC de pe primărie. VEZI SENTINȚA!

Primăria Cernat: EXCLUSIV. Un alt primar UDMR din Covasna obligat de instanță să dea jos STEAGUL SECUIESC amplasat pe PRIMĂRIE și pe DOMENIUL PUBLIC

Primăria Chichiș: EXCLUSIV. Primarul UDMR din Chichiș obligat DEFINITIV ȘI IREVOCABIL să dea jos STEAGUL SECUIESC din fața primăriei DOCUMENT

Articolul integral pe dantanasa.ro

loading...

3 COMENTARII

  1. doar nu va mirati eu sunt chiar din Covasna si va spun ca partidele romanesti nu reprezinta romanii ci doar interesele lor proprii sa stea pe un scaun caldut, fac alianta si intelegeri la crasma sau in diferite locuri de intalnire si ne vand pe noi romanii bucata cu bucata doar pentru a le fi lor bine .Credeti ca acum nu exista steaguri secuiesti arborate ….va inselati dragilor as dori ca Ponta si liota care ne guverneaza sa trebuiasca sa locuiasca in orasele unde sunt maghiarii majoritari sa fie doar oameni simpli si sa traiasca un 1 decembrie sau un 15 martie sau sa vada diferenta dintre manifestarile romanesti si cele magiare si atunci as vrea sa vad cum se vor simti nerusinatii de la guvernare cei prezenti si cei trecuti. Toti ati vandut demnitatea romaneasca va amintiti de noi doar cand aveti nevoie de voturi. Niste tradatori de neam si tara. Pe fostul prefect nu l-am placut prea tare dar macar a incercat ceva sa faca pentru mandria noastra romaneasca si drept dovada ce a facut PSD la schimbat ca doar avea si are nevoie de UDMR.Asta se intampla in toate institutiiile publice unde sunt pusi politic directori nu misca in front fac tot ce spune UDMR pentru ca altfel scaunelul caldut se duce…Guvernati tradatori poate bunul Dumnezeu va va face sa platiti tradarea voastra.

    • ADEVARAT TOT CE ATI SCRIS,DOAMNA !!! AS DORI SA TRAIESC BINE SI IN RELATII BUNE CU MAGHIARII DIN ZONA DAR PE ZI CE TRECE SUNT MAI DEZAMAGIT PENTRU CA ACESTIA ASCULTA ORBESTE DE PARTIDE SI PREOTI ,IAR REZULTATUL ESTE URA FATA DE ROMANII DESPRE CARE SUNT INVATATI SI LA SCOALA CA SUNT FORTE DE OCUPATIE IN ACEASTA ZONA !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.