Home Actualitate Gabriela Firea, atac sub centură la Iohannis: Îl acuză că nu are copii, dar uită că fiul ei a picat bacalaureatul cu nota 1

Gabriela Firea, atac sub centură la Iohannis: Îl acuză că nu are copii, dar uită că fiul ei a picat bacalaureatul cu nota 1

by George Avram

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a PSD, l-a atacat marți pe candidatul ACL la președinție pe motiv că nu are copii.  Firea a uitat însă ca și dacă ai copii și nu te ocupi de ei, nu este lăudabil. Fiul ei a picat bacalaureatul cu nota 1 la limba română.

„Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist inseamna nu doar a fi casatorit, ci si a avea copii… Nu esti un om complet fara sa cresti un copil si consider ca mai ales acea afirmatie pe care a facut-o, sa spunem din greseala, dar ea ramane in spatiul public, si anume, ca neinvestind in educatia copiilor a investit in imobiliare, dl. Iohannis practic a spus ceea ce gandea, ca, intr-un fel, pune mai mult pret pe investitia in imobiliare decat in educatia copiilor. Victor Ponta este un bun familist, este casatorit, are un baiat, Andrei, are o fetita, Irina, si sunt convinsa ca-si mai doresc Daciana si Victor copii si eu le urez, ca mama deja a trei copilasi, sa mai aiba”, a spus Gabriela Firea, citata de Agerpres.

Ea l-a acuzat pe Iohannis ca nu a infiat un copil: „Nu toata lumea poate sa aiba in mod natural copii, pentru ca pot sa apara probleme de sanatate, dar poti sa infiezi un copil daca vrei sa ai o familie completa din toate punctele de vedere si mai ales ca, din perspectiva financiara, nu cred ca se punea problema ca familia Iohannis sa nu poata sa ingrijeasca unu-doi copii”.

Reamintim ca Gabriela Firea are doi copii din casniciile anterioare celei cu primarul PSD de Voluntari, Florin Pandele. Fiul sau cel mai mare a picat anul acesta examenul de Bacalaureat dupa ce a obtinut nota 1.2 la Limba Romana, 5.15 la Istorie si 3.6 la Sociologie, fiind astfel declarat respins (sursa – Gandul).

You may also like

4 comments

John6549 9 octombrie 2014 - 01:18

Atacul acestei…”doamne” este mizerabil din toate punctele de vedere, iar dacă PSD nu mai are în lupta politică de idei şi programe cu ceilalţi candidaţi decât agresiuni verbale paralele cu adevăratele programe de care electorii au chiar nevoie pentru a vota în cunoştinţă de cauză, e clar pentru toată lumea că doar găleţile roşii pline cu „de toate” pentru „nevoiaşi” vor face distincţia ca şi la alte alegeri! În altă ordine de idei…Dacă odrasla „doamnei” a luat la Bacalaureat (L.română) nota 1 şi ceva, nota reală e 0 şi ceva, întrucât un punct este din oficiu!

Reply
DaNYLA9TIMIS 9 octombrie 2014 - 04:18

E O IDIOATA DIN PUNCTUL EI DE VEDERE SA SE OCUPE DE COPILUL EI CA A FACUTO DE RUSINE,SI COPIIDE CIOBANI AU ;LUAT BACU,PENTRU COPII PARLAMENTARILOR SI A BARONILOR AU SCHIMBAT UNELE LEGI CA SI PROSTI LOR SA INTRE LA FACULTATE FARA BAC

Reply
DaNYLA9TIMIS 9 octombrie 2014 - 08:14

MAI FIREO FAI SI LUI IOHANIS UN COPIL, DACA TOT ESTI ATIT DE IDIOATA SI-L ATACI PENTRU UN LUCRU PENTRU CARE NU CUNOSTI ADEVARATUL MOTIV

Reply
Calin 9 octombrie 2014 - 13:44

Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu lansează un atac la Victor Ponta și la purtătorul de cuvânt al prezidențiabilului PSD Gabriela Vrânceanu Firea, după afirmațiile acesteia potrivit cărora ești un bun familist și în consecință un bun președinte decât dacă ai copii.
“Doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, purtătorul de cuvânt al campaniei candidatului PSD la Președinție, aflată în exercițiul funcției, a declarat că dacă nu ai o familie completă, adică dacă nu ai copii și nici nu înfiezi, nu poți fi un bun președinte. Deși s-a vrut a fi un atac la adresa lui Klaus Johannis, involuntar, sau poate cu intenție — nu am de unde să știu ce ordine primește doamna Pandele — afirmațiile au constituit de fapt un atac la părintele PSD, domnul Ion Iliescu. Care, neavând copii, deci neavând familie completă nu a fost un bun președinte al României. Sună frumos acest lucru spus din gura unui fruntaș PSD-ist. Noi, cei care am fost aproape două decenii adversari politici ai domnului Ion Iliescu nu ne-am permis un astfel de atac”, afirmă Știrbu într-un comunicat transmis joi.
În aceste condiții, precizează vicepreședintele PNL, “ținând cont de calitatea oficială a doamnei Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, de faptul că a prezentat și modelul de ‘bun familist’, în persoana domnului Victor Ponta și nu în ultimă instanță de propria experiență”, îi adreseză acesteia “două întrebări de ordin general”
“Pentru ca un candidat să fie un bun președinte, câți copii trebuie să aibă, câte neveste, sau după caz, câți bărbați? Pentru ca un candidat să fie încadrat în categoria de ‘bun familist’, deci să fie un bun președinte, este suficient să își părăsești nevasta cu care ai un copil, și imediat să te căsătorești din interes cu fata unui șef ierarhic (referire la Ponta – nr.), sau mai trebuiesc îndeplinite și alte cerințe sau misiuni? Deși nu are nicio legătură cu afirmațiile făcute în exercițiul funcției, dar știind că are o familie completă și se consideră o bună familistă, deci sunt îndeplinite condițiile pentru o viitoare candidatură la Președinția României, o rog pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele să-mi spună cât a investit în educația și instruirea fiului ei Tudor Ștefan Firea, care la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat a obținut nota 1,2 la Limba Română, 3,6 la Sociologie și 5,15 la Istorie?”, spune Știrbu în comunicatul citat.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.