Mişu Negriţoiu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), este acuzat că este în conflict de interese, după ce s-a aflat că are un fiu care deţine o firmă de transporturi rutiere de mărfuri, potrivit unor surse citate de HotNews. Negriţoiu susţine că nu este un conflict de interese. Transportatorii i-au cerut demisia lui Mișu Negrițoiu pentru că sub mandatul său, preţurile RCA au sărit în aer.

Ştefan Codrin Negriţoiu şi Gherghe Adrian Ionel, fiul şi respectiv nepotul şefului ASF, deţin în procente egale Etap Transport, o firma de transporturi rutiere de mărfuri. „Poziţia mea la ASF nu implică niciun conflict de interese în legătură cu această societate de transport şi nu am niciun fel de influenţă asupra afacerilor acesteia”, a declarat şeful ASF.

El recunoaște că fiul său este acționar la firma respectivă.

„Da, fiul meu este acţionar cu o deţinere de 50% în firma de transport Etap, însă nu participă la conducerea executivă. Acţionarul principal şi conducătorul firmei este fiul uneia dintre surorile mele, Adrian Gherghe. Chiar eu am difuzat aceste informaţii în anumite discuţii cu transportatorii şi sunt surprins că au ajuns atât de târziu în atenţia media”, a precizat Mişu Negriţoiu pentru HotNews.ro. „Poziţia mea la ASF nu implică niciun conflict de interese în legătură cu această societate de transport şi nu am niciun fel de influenţă asupra afacerilor acesteia”, a mai declarat şeful ASF.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.