Home Politica Drulă: Guvernul crește taxele ca să finanțeze Agenția pentru Comerț Exterior, cu posturi de consilieri economici plătiți cu 10.000 de dolari pe lună

Drulă: Guvernul crește taxele ca să finanțeze Agenția pentru Comerț Exterior, cu posturi de consilieri economici plătiți cu 10.000 de dolari pe lună

by I. B.
Deputatul Cătălin Drulă, liderul USR, l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu că intenționează să majoreze taxele  pentru a finața „ fabrici de sinecuri cum este Agenția pentru Comerț Exterior, cu posturi de consilieri economici plătiți cu 10.000 de dolari pe lună”.
„Ciolacu crește taxele ca să finanțeze sinecuri
Guvernul Ciolacu face 20 de noi sinecuri cu 10.000 de dolari pe lună printre care ministru consilier la Moscova sau consilier economic la Teheran. La aceste costuri se adaugă decontul chiriilor și a altor cheltuieli.
Iată pentru ce crește Ciolacu taxele. Trebuie finanțate fabricile de sinecuri.
Aceste sinecuri sunt în cadrul unei noi agenții create de guvernul Ciucă (PNL), în subordinea SGG (condus de PNL). O agenție pentru Comerț Exterior cu 250 de posturi (fără cele de demnitari și consilierii aferenți) și un parc auto de 125 de autovehicule.
E mai clar acum de ce trebuie impozite mărite?
În 2021, colegul meu Claudiu Năsui a desființat 40 de posturi care se pregătiseră pentru această rețea, iar pentru asta i s-a făcut plângere penală. Virgil Popescu (PNL) în prima seară când a venit după colegul meu, a semnat direct 30 de ordine de prelungire a sinecurilor, pe care Claudiu Năsui le blocase și le pregătea pentru desființare.
Printre beneficiarii acestor sinecuri se află rude de politicieni PSD și PNL, consilieri de la cabinete și altă clientelă de partid.
Îi cer premierului Ciolacu să oprească de urgență această nouă sinecuriadă. Există limite ale sfidării românilor!”

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.