Home Sport David Popovici, la revenirea în ţară: „Vreau să le spun tinerilor că nu există magie, există doar muncă, antrenament. Mă simt mai puternic ca niciodată”

David Popovici, la revenirea în ţară: „Vreau să le spun tinerilor că nu există magie, există doar muncă, antrenament. Mă simt mai puternic ca niciodată”

by George Avram

Marele campion la nataţie David Popovici a revenit, duminică, în ţară şi a transmis un mesaj tinerilor care îl urmăresc, și anume să nu renunțe niciodată la visul lor doar pentru că îți ia timp să-l atingi. Un mesaj demn de un campion.

„A fost un an dificil, haotic, bizar, de la record mondial, la bacalaureat, la Fukuoka. Ţine doar de mine cum reacţionez, am două variante: las ceea ce s-a întâmplat să mă demoralizeze, să mă ţină pe loc sau să mă motiveze să merg mai departe. Asta e viaţa, ăsta e sportul, nu poţi câştiga mereu. Vreau să le spun tinerilor că nu există magie, există doar muncă, antrenament. Mă simt mai puternic ca niciodată, sunt extrem de motivat. De abia aştept să revin, să fiu din nou cel mai bun din lume. Nu renunţa niciodată la visul tău doar pentru că-ţi va lua timp să-l atingi. Timpul trece oricum”, a spus Popovici.

Popovici a ratat podiumul la Fukuoka atât la 200 m liber cât şi la 100 m liber.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.