Primarul Radu Mazăre merge în fiecera iarnă în Austria la ski, chiar dacă acest concediu coincide cu ninsori abundente în Constanța.

Mazăre vrea, probabil, să demonstreze că deszăpezirea merge strună și fără el. Din păcate însă nu prea merge. O spune colegul său de partid, vicepremierul Liviu Dragnea, care anunța miercuri seara, că situația cea mai gravă, în aceste zile, este la Constanța.

Și în anii trecuți, cel mai de seamă reprezentant al constănțenilor, în persoana primarului, s-a relaxat tot în Austria de unde a venit și cu povețe și chiar critici.

Totuși, în anii trecuți, vacanța primarului a meritat pentru că s-a întors cu forte proaspete.

La întoarcere, Radu Mazăre chiar le-a spus  că iarna e mai grea în Austria, cu mai multă zăpadă, dar că austriecii „nu sunt aşa de plângăcioşi”.

Mazăre a afirmat, după prima şedinţă a Consiliului Local, că în Austria a fost mai multă zăpadă decât în România. Întrebat cum se descurcă austriecii cu deszăpezirea drumurilor, Mazăre a spus:

„În primul rând nu sunt aşa de plângăcioşi. Ajungeam în căbănuţa în care stăteam cu lanţuri puse la maşină 4x 4 închiriată de acolo. Fără lanţuri la 4×4 nu ajungeam”.

El a spus că se trezea dimineaţa la 7.00 şi că toată ziua şi-o petrecea pe pârtia de schi, potrivit presei locale.

„Eu schiez de rup în două. Mă trezesc dimineaţa la 7.00, schiez de la 9.00 până la 17.00. Foarte bine schiez, nu ştiu dacă se ţine vreunul dintre voi după mine, nici la jumătate din timp”, a afirmat Mazăre.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.