Home Politica Ciolacu, în campanie: S-a scăpat şi de ciuma de la PSD, nu e o problemă să scăpăm de ciuma pensiilor speciale

Ciolacu, în campanie: S-a scăpat şi de ciuma de la PSD, nu e o problemă să scăpăm de ciuma pensiilor speciale

by Redactia

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni seară, că România trebuie să îndeplinească jalonul referitor la pensiile speciale din PNRR, pentru că nu este de acord să se piardă bani.

„Avem o ciumă a pensiilor speciale care este o inechitate (…) nu e o problemă să scăpăm de această ciumă, că s-a scăpat şi de la ciuma de la PSD”., a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat că România trebuie să facă reforme, doar că nu l-a oprit nimeni până acum să nu le facă. Din acest punct de vedere, discursul lui Ciolacu pare unul mai degrabă electoral.

„România trebuie să facă anumite reforme asumate în PNRR (…) Şi avem o mare problemă, avem o ciumă a pensiilor speciale care este o inechitate şi care încet-încet duce către o criză socială. Un lucru care trebuie să îl rezolvăm punctual. Eu nu o să accept ca România să piardă vreun euro din PNRR pentru că nu a făcut vreun jalon, mai ales jalonul în ceea ce priveşte pensiile speciale”, a afirmat, luni seară, Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Ciolacu vrea să ia distanță de fostul PSD și să pară partidul frecventabil și respectabil. La nivel declarativ îi iese mai bine decât în practică, însă.

„Nu e o problemă să scăpăm de această ciumă, că s-a scăpat şi de la ciuma de la PSD. Şi eu şi colegii mei ne-am vindecat, nu avem nicio problemă”, a spus Ciolacu.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.