După un an greu, Simona Halep a plecat în vacanță în Turcia să se odihnească. Numai că, potrivit presei de pe Bosfor, Simona a fost asaltată de admiratorii care au recunoscut-o. presa relatează că Simona s-a comportat ireproşabil, asemenea unei mari campioane, scrie prosport.

Simona Halep este în Kermer. În vârstă de 22 de ani, sportiva care a uimit lumea tenisului în ultimul an, jucând finală la Roland Garros şi semifinală la Wimbledon, a ales Turcia pentru vacanţa de vară. Ea s-a cazat la Maxx Royal pentru o săptămână şi a fost recunoscută uşor de turiştii prezenţi în stabiliment„, notează cnnturk.com, completaţi de colegii de la sanliurfa.com: „Marea vedetă a tenisului mondial feminin, Simona Halep, a ales să se relaxeze în Turcia înainte de seria de turnee din Statele Unite„.

Pe ideea popularităţii sportivei din Constanţa au mers şi jurnaliştii de la haberciniz.biz, care apreciază modul cald şi natural adoptat de Simona: „Copiii din resortul unde e cazată Simona Halep au recunoscut-o imediat pe româncă. Aceştia i-au cerut autografe şi fotografii, iar aceasta a acceptat fără reţineri, spre mulţumirea tuturor. În special board-ul stabilimentului a fost entuziasmat de atitudinea jucătoarei, clienţii urmând a vorbi fără doar şi poate, la finalul concediilor, de acest episod şi de cât de bine s-au simţit aici„.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.