Home Economie Bobby Păunescu, primul mogulaș care a semnat la Palatul Victoria un contract cu o companie chineză. Vezi de unde i se trage succesul

Bobby Păunescu, primul mogulaș care a semnat la Palatul Victoria un contract cu o companie chineză. Vezi de unde i se trage succesul

by George Avram

Contractul semnat luni, la Palatul Victoria, între compania chineză Ming Yang Wind Power Group și Romanian Păunescu Corporation pentru investiții în centrale eoliene și echipamente de export va conduce la crearea a peste 1.300 de locuri de muncă și reprezintă o investiție de peste 400 de milioane de dolari, a declarat Bobby Păunescu, președintele companiei românești.

Bobby Păunescu a precizat, la Palatul Victoria, că parcul eolian, care va avea o putere de 200 MW, va fi realizat în următoarele 11 luni în zona Vaslui-Huși, în baza unei investiții a părții chineze în valoare de 403 milioane dolari.

Partea română este cea care a asigură elementele de infrastructură ale proiectului, a adăugat Păunescu.

Potrivit omul de afaceri, proiectul va conduce și la crearea de 1.300 de locuri de muncă.

Bobby Păunescu a menționat ca un aspect ce a contribuit la realizarea acestui parteneriat recunoașterea de care se bucură producțiile cinematografice realizate prin intermediul caselor sale de film, „Mondragon Movies” și „Solar Pictures”, unele dintre pelicule fiind premiate în China.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.